6. kesäkuuta 2007

Saunomista ja terrorismiä

Kävin sitten siis Suomessa. Niinkuin bisnesmatkailijat, olin paikalla suurinpiirtein vain viikonlopun ja yövyin tietenkin hotellissa. Oli jotenkin kummallista kyllä yöpyä Otaniemen Radisson SAS - hotellissa, kun sen on nähnyt koko opiskeluajan vain ulkopuolelta, mutta loppujen lopuksi sekin oli sisältä "vain" hotelli.

Useiden henkilöiden yhteiset valmistujaiset sujuivat ainakin omasta mielestäni oikein mukavasti ja sain tehtyä juuri ne asiat mitä Suomen visiitiltäni hainkin eli sain saunottua (koko illan eli anteeksi seuralaiselle, että jätin yksin pelottavien ihmisten seuraan!) ja heitettyä talviturkin uimalla meressä (kun ei "uskaltanut" Ranskassa). Oli muuten kivaa!

Matkani pois turvallisesta koto-Suomesta alkoi loistavasti, sillä kerkesin syömään kunnollisen aamupalan ennen lähtöäni lentokentälle, myöhästymättä lentokoneesta! Kerrankin lähti matka kunnolla käyntiin. Tähän ehkä nyt kuuluisi se "mutta"... mutta mitään erikoista ei tapahtunut!

Kovasti yritin saada jännitystä omaan ja satojen muiden elämään Atlantin ylittävällä lennolla, mutta sekään ei tuonut tulosta. Huomasin nimittäin Denverin lentokentällä tuon noin 10 tuntisen lennon jälkeen, että kännykkäni oli jäänyt lähtiessä päälle. Terroristi - Pete ei siis saanut vielä taivaspaikkaa ja Myytinmurtaja - Pete näytti ettei se yksi kännykkä missään tunnu, mutta älkää yrittäkö tätä kotona. Nyt oli kuitenkin ammattilainen asialla.

Matkan suurin jännitys tapahtui vasta San Diegon teillä, kun Petrin suuntavaisto ei pitkän lentelyn ja uuden kaupungin takia oikein toiminut. Liikenteen seassa pujottelun, nippanappa vältetyn onnettomuuden ja kerran viimeisen risteyksen ohiajamisen jälkeen tien laidalla näkyikin tuttu hahmo : Pohjakallion Antti.

Antti tulee olemaan seuraavissa blogikirjoituksissa vierailevana tähtenä, joten täällä on siis piakkoin jotain mielenkiintoistakin luettavaa. Poikkeuksellista!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Petri että tulit meidän juhlien kunniaksi Suomessa käymään niin kaukaa! Oli mukava nähdä pitkästä aikaa. Hyvää kesän jatkoa :)

Eeva

Petri kirjoitti...

Jos en ole teitä koko vuoteen nähnyt (joihinkin sentään tullut törmättyä osastolla) ja kun bileistä kerrottiin reilusti etukäteen, niin miksikäs en olisi tullut. Joku täällä USA:n päässä kyllä ihmetteli, että taasko sitä mennään Suomeen, mutta antaa niiden ihmetellä.

Juhliin liittyen. Ei tätä kommenttia kukaan kuitenkaan lue, mutta yritetään kuitenkin eka tätä kautta. Näin, että muutamilla immeisillä oli juhlissa kamera käytössä. Olisiko joku kiinnostunut jakamaan niitä kuvia kanssani?