15. kesäkuuta 2007

Missä ne reissukirjoitukset oikein luuraa?

Tätähän te kaikki siellä ihmettelitte, ette vain kehdanneet kysyä. Antin (eipä tullut kovin montaa kuvaa herrasta matkan aikana otettua, alla yksi niistä harvoista) kirjoitus matkan ensimmäisestä päivästä avasi pelin hyvin, mutta siihen se sitten jäikin.
Tekosyyt ongelmaan ovat kovin yksinkertaiset. Yleensä emme illalla pitkän päivän jälkeen jaksaneet mitään kirjoitella ja silloinkin kun olisimme jaksaneet kirjoitella, ei nettiyhteyttä ollut heti saatavilla (ei ollut tarjolla, emme olleet joko tietoisia tai viereisen hotellin langaton ei oikein kantanut).

Kalifornian kierroksen jälkeen Antti lähtikin sitten koti-Suomeen (tällä kertaa huono lentokarma näytti siirtyneen Antille, kun vasta toisella kerralla matkaanlähtö onnistui), joten ei niitä lisäkirjoituksia herralta varmaan tulekaan. Joudutte nyt sitten tyytymään vähemmän kiinnostavaan vakikirjoittajaan. Pahoittelut. Antti onneksi napsi sentään laadukkaita valokuvia matkan varrelta, joten jotain mielenkiintoa lukea kirjoituksia ehkä sittenkin on.

Ei kommentteja: