30. toukokuuta 2007

Albuquerque Airport

Niinkuin kaikki muutkin bloggaajat, minäkin sitten naputtelin tämän kirjoituksen maailmanmatkaajatyyliin lentokentältä. Ei toki ihan niin eksoottisesta paikasta kuin Bangkok, mutta lentokentältä kuitenkin. Olin aiemminkin huomannut, että kotikenttäni (Albuquerque, Santa Fen kenttä on olemassa mutta sieltä lennetään harvoin, kalliisti ja vain Denverin kautta) tarjoaa ilmaista nettiyhteyttä, mutta aiemmin en ole kentällä niin pitkään viipynyt, että olisin jaksanut kaivaa kannettavaa esiin.

Nyt kohtalo sitten päätti tarjota sitä aikaa. Aamupalan yhteydessä tein kuten kaikki vastuuntuntoiset matkaajat ja tarkistin vielä kerran, että lentoni lähtee silloin kun sen pitääkin. Lentoyhtiön sivut kertoivat tylyn uutisen : lentoni olisi reilusti myöhässä. Jostain ihme henkilökuntaongelmasta johtuen klo 10 lento lähtisikin klo 13.49. Vähemmän yllättäen tämä sitten tarkoitti, että koko matkasuunnitelmani meni taas reisille...

Hienot parin tunnin vaihdot ja sulava saapuminen Helsinkiin puolen päivän tienovilla vaihtuivat sitten vähemmän tyylikkääseen kuuden tunnin odotukseen ABQ:ssa ja hieman pidennettyihin vaihtoihin välietapeilla. Jos enempää viivytyksiä ei tule, olen "vain" kuusi tuntia myöhässä. Ennätyshän tämän vuoden ajalta on 20h. Lentoyhtiöhän oli siis sitten United, jonka kanssa on aiemminkin ollut ongelmia. Ikävä kyllä niiden kautta sai jostain kumman syystä selvästi halvimmalla.

Vaikka tämä kenttä tarjoaa siis ilmaista nettiä, niin yksi ongelma täällä on : pistokepaikkoja on paljon vähemmän kuin niitä tarvitsevia. Tehokannettavani suurin heikkous sattuu olemaan akku ja näin ollen tämä kirjoituksen esille laitto meni aika tiukoille.

Onnistuin kuitenkin.

Saas nähdä mistä seuraavan kerran kirjoittelen.

Ei kommentteja: