12. heinäkuuta 2007

Rocket Party

Menoni viime viikolla eivät loppuneet New Mexicon läpiajamiseen vaan myös lauantaiksi oli ohjelmassa jotain. Firman vuosittainen Rocket Party nimittäin. Viime vuonna olin missannut koko homman, joten järjestelin matkaohjelmani siten, että kerkeäisin tähän tilaisuuteen.

Juhlapaikka ei ollut Santa Fessä vaan suuntasin kulkuni puolen päivän aikaan White Rockia kohden. White Rock on vissiin virallisesti Los Alamoksen osa, mutta oikeasti se on kyllä oma alueensa. Ajoaikaa Santa Festä semmoinen 45 minuuttia. White Rockissa asustelee Michael, joka on Flow Sciencen kehityspuolen pomo ja hänen talossaan bileet pidettiin tai ainakin suurin osa ajasta vietettiin. Nimitoimi eli rakettitoiminta tapahtui kuitenkin muualla. Vähän virvoikkeita ja pizzaa nautittuamme, siirryimme Michaelin luota Overlook-puiston nurmikentälle ja ammuimme raketteja.
Kyseessä ei ollut kuitenkaan mitkään normaalit ilotulitusraketit, joista ei keskellä päivää olisi ollutkaan mitään iloa, vaan käytössämme oli kasa itserakennettuja raketteja. Nämä eivät siis ole mitään kertakäyttöisiä räjähtäviä juttuja vaan jonkun aikaa taivaalle ampumisen jälkeen moottori lopettaa toimintansa ja hetkeä myöhemmin raketin sisällä oleva pieni panos laukaisee raketin laskuvarjon. Raketti siis leijailee takaisin maan kamaralle. Se mihin se tipahtaa onkin sitten toinen juttu.
Vaikka lauantai olikin kohtuullisen tuulinen, rakettien käyttäjien kokemuksen ansiosta kaikki yhtä rakettia lukuunottamatta saatiin tippumaan puiston läheisyyteen. Parin muun laskeutuminen tapahtui hieman kovalle alustalle ja toinen näistä joutui pidemmälle korjaustauolle. No, seuraava Rocket Party on vuoden päästä, joten mikään kiire ei korjauksilla taida olla.

Ammuttuamme pari tuntia raketteja siirryimme takaisin talolle, jossa jatkoimme virvokkeiden juomista ja reilua syömistä. Grillin antimia riitti yllinkyllin eikä kasvispuoltakaan oltu unohdettu.

Syömisen jälkeen jotkut löysivät talon vesipyssyt ja -ilmapallot. Tämä takasi sen että firman työntekijöiden sisäiset lapsukaiset pääsivät valloilleen ja suurin osa pihalle ulos jääneistä oli likomärkiä hetkeä myöhemmin. Itse olin tylsä ja siirryin aikaisessa vaiheessa sisälle juttelemaan muiden yhtä tyls... aikuisten ihmisten kanssa.
Illalla kotiin palattuani ei Roswellin viikonlopun väliin jättäminen tuntunut lainkaan ikävältä jutulta. Kyllä mä varmasti näissä bileissä paremmin viihdyin.

3 kommenttia:

L kirjoitti...

Sait videon lisättyä! Miten se onnistui?

Petri kirjoitti...

Se onnistui todella helposti se "Blogger in draft":in kautta. Eli kirjauduin normaalin http://www.blogger.com/ sijaan osoitteessa http://draft.blogger.com/
Kun sieltä kautta blogiin menin löytyi siitä normaalista kirjoitusikkunasta "Add Video" nappula heti kuvien lisäysnapin vierestä.

Ilmeisesti toi "Blogger in draft" on semmoinen kokeilupuoli eli ei ole varmuutta toimiiko kaikki sen toiminnot varmasti, mutta ilmeisesti toi videon lisäys siis toimii. Tällä kertaa ei ollut mitään muuta mielessä kuin tuo video, joten en katsonut sivustoa sen tarkemmin.

L kirjoitti...

Kiitos, sain lisättyä videon "Kaisa merihädässä" omaan blogiini!