30. elokuuta 2006

Yllätyksiä

Syömiseni jäi taas vähän myöhäiseen ajankohtaan ja päätin että kyllä se vakioruokapaikkani (Bumble Bee's Baja Grill, meksikolaista pikaruokaa ok-hinnoin) vakioksi muodostunut "Red Smoothered Burrito" taitaisi olla hieman liikaa tällä kertaa. Päätin siis käväistä pitkästä aikaa hakemassa muuta lihaa eli peri-amerikkalaisen hampurilaisen Burger Kingistä.

Tiskillä minut yllätettiin kysymyksellä, mitä en tosiaankaan odottanut kuulevani : Cheese? Olin vähän aikaa häkellyksissä, joten kaveri ennätti päättää puolestani. Siis juusto, häh? Kyllä mun mielestä tuohon Whopperiin on yleensä kuulunut oletusarvoisesti juustoakin. Onko tämä joku uusi villitys, jota esiintyy vain täällä päin maailmaa, en tiedä, mutta omituiselta se tuntui.

Toisen kerran hämmästyin suuresti vieraillessani taas tuolla Archanan ja Satyan (aiemmista kirjoituksista tuttu, Taos) luona ruuan merkeissä. Tarjolla oli taas pelkästään kasvisruokaa, mikä ei tosiaan ole enää mielestäni mikään menetys. Jotenkin keskustelussa sivusimme sitä että tällä pelkällä kasvisruualla plus riisillä ei tuo paino kyllä tule nousemaan, jonka kuittasin normaalilla "kyllä tästä massasta voi vähän tiputtaakin".

Yllätys oli Archanan kommentti, että hänen mielestään olen kyllä laihtunut siitä kun hän minut ensi kerran näki!

Oli mennä ruoka väärään kurkkuun, kun en ole oikein tämmöistä tottunut kuulemaan, varsinkaan naishenkilön suusta. Voi siis olla etteivät ne muutamat vaa'at ole valehdelleet vaan painoa on oikeasti tippunut se väh. 5kg huhtikuun jälkeen. No, kaipa se takaisin pian tulee, mutta siitä huolimatta : revi siitä Laura!

Ainiin, se Burger Kingin myyjä oletti, etten sitä juustoa tosiaankaan halua burgeriini. Ihan hyvä se kyllä tommoisenakin oli...

Ei kommentteja: