27. kesäkuuta 2006

Kiireinen heinäkuu

Kappas kummaa, tuossahan ennätti vierähtää jo yli viikko edellisestä kirjoituksesta. Toivottavasti vakilukijat (?) eivät ole kovasti loukkaantuneet. Syyhän tähän viivytykseen on kovin selvä : eipä ole mitään kummoista tapahtunut.

Toisin kuin ahkerasti keski-Eurooppaa kartoittava serkkuni, en minä paljoa ole tähän maahan tutustunut. Ei sitä vain ole mihinkään arkipäivisin töistä tulon jälkeen jaksanut raahautua. Parina viime viikonloppuna onkin sitten oltu sopivasti aamupäivät telkkarissa kiinni. Onneksi on sentään ollut sosiaalista toimintaa, kun nuo matsit olen katsonut työkaverin ranchilla (no, ei se maapläntti ole kuin 5 eekkeriä). Kotona kun ei mitään tv-kanavia näy, pihi kun olen.

Heinäkuuksi nyt näyttäisi olevan sentään jotain ohjelmaa tiedossa.

Ensi viikonlopuksi olen menossa sukuloimaan tuonne itärannikolle. Matkaan perjantaina Virginia Beachiin Tarja-tädin tykö ja toivottavasti saan otettua kameran täyteen kuvia Amerikan serkuista, heidän lapsistaan ja ehkä jopa jostain turistinähtävyydestä. No, jos on aikaa käydä historiallisessa Jamestownissa (Malickin uskomattoman upean The New Worldin innoittamana), niin jees, en ole kovin paljon mitään kyllä suunnitellut. Tietenkin, jos olisi aikaa vähän pyörähtää vaikka Washington D.C.:ssä, niin käyhän tuokin. Pidennetty viikonloppu loppuu USA:n itsenäisyyspäivänä.

Santa Fessä viivyn vain tuon viikon loppuun eli katson viimeiset World Cupin pelit, toivottavasti, työporukassa ja lähden katsomaan mitä Alabamaan kuuluu.

Birminghamiin menen pariksi viikoksi. Ehkä pystyn viimein keskittymään siihenkin projektiin. On jäänyt tuo homma vähän taka-alalle. Toisen reissaajan kanssa sovitun tapaamisen (21.-22.7.) jälkeen riennänkin nopeasti Santa Fehen, sillä kesälomani alkaa hyvin pian tuon jälkeen. Tai ehkä sen voisi laskea alkavan tuosta, koska en ole työpaikalla käymässä ennen seuraavaa lentoa.

Koti-Suomessa vietetyn kesäloman jälkeen (enhän mä toki aio missata ystävieni häitä! Rahallisen tilanteen huomioon ottaen olisi tietenkin ihan kiva, jos saisitte organisoitua ne loput USA:n reissuni aikana tapahtuvat vaikka sitten samalle viikolle) palailen töiden pariin elokuun alussa.

Ei kommentteja: