6. kesäkuuta 2006

Lisää liksaa! Enemmän kaikkea! Anna rahaa!

Lisäyksiä linkkilistaan. Olen ottanut pari ylimääräistä kuvaa, joilla en ajatellut sotkea tätä blogia. Todennäköisesti kuvien julkaisutahti ei päätä huimaa. Koska en osaa kuvia ottaa, laatu on sitten yleensä vähän mitä sattuu, mutta mitäs siitä, niin tässä blogissanikin.

Etsinnän tuloksena oli vain huonoja vaihtoehtoja minne niitä kuvia laitan. Suoraan sanottuna tässä nykyisessä paikassa on monia itseäni häiritseviä juttuja, joten en ole varma tulenko pitämään kuvia tuolla koko aikaa. Mutta annetaan PhotoBucketille mahdollisuus.

Melko vaikeasti muistettavassa nettiosoitteessa (http://s66.photobucket.com/albums/h249/petrijv/ jota ei onneksi tarvitse muistaa, kun on linkki tuolla oikealla) on siis muutama muukin kuva jaettuna epämääräisiin albumeihin. Kun on albumiin päässyt ja kuvaa klikkannut, avautuu sivulle yleensä aivan liian iso kuva, vaikka olisikin "resize images" valittuna. Vasta rullaamalla kuvan alapuolelle ja painamalla kuvan nimeä, se avautuu skaalautuvana (toiseen) ikkunaan. Tai siis näin ainakin minulla.

Katsokaa, kokeilkaa ja antakaa kommenttia, jos tosi pahasti ärsyttää (kuvat tai kuvapalvelu). Ehkä teen niiden perusteella muutoksia tai sitten en.

Ei kommentteja: