5. heinäkuuta 2006

Paluu

Pidennetty viikonloppu venähti vähän odotettua pidemmäksi. Ei nyt sentään päivissä mitattuna vaan ainoastaan hienosti suunnittelemani lentoaikataulu ei pitänyt.

Alunperin oli tarkoitus olla Albuquerquen lentokentällä noin 22.20. Kappas kummaa lento Houstonista sinne olikin myöhässä vaivaiset puolitoista tuntia. Eihän tuo mikään paha viivytys ole mutta pimeässä huonoilla valoilla varustetulla autolla, kun on 14 tuntia matkustelua takana, ajo Albuquerquesta Santa Féhen ei ole kaikista kivoin juttu. Luonto-Äiti keksi sitten heittää mukaan vielä kunnon ukkosmyräkän + kaatosateen.

Pääsin kuitenkin kotiin asti - kello kahdelta yöllä.

Reissu itärannikolle tädin luo oli onnistunut. Näin kaikki serkut (ja niiden lapset), sain räpsittyä noin 200 kuvaa (tavoitteena 20 onnistunutta), pääsin tärkeimpiin turistikohteisiin ja mikä hienointa : sää oli mahtava!

Koska pelkästään matkustelun riemuista saisin kirjoiteltua aika runsaasti, voi olla että sivuille voi ilmestyä pian vähän luettavaakin. En lupaa mitään, koska seuraavan reissuni järjestelyt ovat vieläkin vaiheessa.

Ei kommentteja: