25. syyskuuta 2007

Massiivinen kuvapläjäys

Otin itseäni niskasta kiinni näin viimeisenä netillisenä iltana (nettiliittymäni katkeaa huomenna, kun sain viimein tänään sen asian hoidettua) ja laitoin (uskoakseni) kaikki tässä välissä unohtuneet reissukuvat nettiin.

Yleisön toivomuksesta kokeilen nyt sitten Outi-serkunkin käyttämää "klikkaa kuvaa ja pääset suoraan kuvapalveluun"-ominaisuutta. Eli toisin sanoen, kun klikkaat ensimmäistä tuossa alla olevaa kuvaa, pitäisi sinun suoraan hyppäämän MyPhotoAlbumin vastaavaan kansioon (Itärannikolla).
Seuraavaa kuvaa klikkaamalla siirryttäneen sitten taas Dallasin kuvien kansioon. Jos jotain kuvia Suomessa otan ja jos siis pidän tuota kuvapankkia pystyssä (se alkoi taas vähän ottaa nuppiin pienten teknisten ongelmiensa takia), niin ehkä tätä tekniikkaa tullaan käyttämään.
Joskus aikaa sitten joku kyseli miksei bloginpitäjästä tai muista ihmisistä ole koskaan mitään kuvia esillä. Muista ihmisistä en osaa vielä ottaa kuvia ja ostin kameralle kolmijalan vasta vähän aikaa sitten. Noista uusista MyPhotoAlbumin kuvista löytyy parit Petri-kuvatkin, mutta tässä muutamia sieltä löytämättömiä vierailevan kuvaajan (Prasad) kamerasta löytyneitä otoksia. Kuvaaja itse löytyy viinilasin takaa piilosta, kuvassa nro 2. Elikkäs "courtesy of Prasad Tota" :




2 kommenttia:

od kirjoitti...

Upeita noi Itärannikon kuvat!

Ja ihan mukavaa vaihtelua noi bloginpitäjän itsensä sisältämät kuvat. (Ei löydy sellaisia munkaan blogista ihan turhan usein.. siis tarkoitan kuvia, joissa itse olisin, et sä ;)

Petri kirjoitti...

Kiva, että joku on niitä kuva käynyt katsomassa. Yleensä joku täällä toimistolla on aina tullut kommentoimaan mulle niistä, mutta tällä kertaa kukaan ei ole sanonut yhtikäs mitään.

Jos mä tulevaisuudessakin pidän tätä blogia pystyssä, niin yritän silloin opetella käyttämään tuota kolmijalkaa ja yritän ottaa kuvia itsestänikin. Tai sitten hyödynnän muita kuvaajia, kuten nytkin.

Olisin ollut hieman yllättynyt ja huolissani, jos sun blogista mun kuvia alkaisi löytymään. Kyllä sulla nyt parempaakin kirjoiteltavaa on.