1. lokakuuta 2006

Muutoksia

Tuonne sivupalkkiin on tehty pieniä muutoksia :
  • Vanha kuvalinkki (PhotoBucket) on poistettu. Sivustolta olen poistanut jo kaikki kuvat ja itse "tili" sulkeutuu heidän mukaansa 48 tunnin sisällä. Kuvia näkee siis tästä eteenpäin vain MyPhotoAlbumissa, jonka linkki pysyi paikallaan
  • USA:n osoitteeni on nyt kaiken kansan nähtävissä, jos vaikka joku haluaisi lähettää postia tai jotain (huhujen mukaan joku on osoittanut kiinnostusta)
Kävin vähän katselemassa tuota MyPhotoAlbumin asetuksia ja tein sinne sen ajattelemani muutoksen eli laitoin päälle RSS-feedin. Tästä on iloa niille, jotka ymmärtävät jotain tuon päälle, muille se ei taida kuitenkaan tehdä mitään vahinkoa.

Tämän lauantain reissusta otetut kuvat ovat jo laitettu esille. Itse juttu kuvien takaa tulee tänne blogiin, kunhan olen vähän pirteämpi.

PS. Ihan kuin joku muka haluaisi jutella tai kirjoitella, mutta blogin pitäjältä löytyy myös Skype-tunnus (kuten muutama harva ja valittu tietää). Aikaero voi vähän haitata yhteydenpitoa, mutta jos haluat joskus vaihtaa sanasen (tai chätä) tai nähdä Petrin webbikamerakuvaa, niin ilmoittele ja asialle voidaan ehkä tehdä jotain.

Ei kommentteja: