20. lokakuuta 2006

Viivytyksiä

Viikkoko siinä taas hurahti? Kuluneen viikon alla on vain tapahtunut niiiiin paljon kaikenlaista, ettei ole ollut aikaa yhtään kirjoitella...

Enimmäkseen pettymyksiä. Suurin oli tietenkin se, että leffatilaus Intiasta koki pieniä logistisia ongelmia, kun Joelin sisko (jonka piti hoitaa ostosten teko, ilmeisesti herralla itsellään oli liian kiire aikataulu kuuden viikon lomallaan) oli hukannut ostoslistan ja sain tästä tietää vasta Joelin palattua töihin. Toivotaan, että jotain tulee postissa ennen joulua. Onneksi Flow Sciencen uusin intialaistyöntekijä, Prasad, ilahdutti synkistelevää Petriä parilla lehtileikkeellä. Oli muka vain sattunut löytämään ne tavaroidensa joukosta, uskokoon ken tahtoo.

Aiemminkin huomattu töiden hidas eteneminen on myös suuri pettymys, mutta hidasta se on koko ajan ollutkin. Syynä on tietenkin ihan liian hitaat tietokoneet. Nyt saisi hyvin vaikka kirjoiteltua sitä artikkelia, jonka deadline olisi helmikuussa (toisaalta voi olla myös, ettei sitä edes valita koko konferenssiin mukaan), mutta kun nukkumisongelmat vaivaavat vieläkin, ei siitäkään tule mitään. Vähän hankala saada runosuonta auki, kun enimmäkseen tuntuu töissä aika menevän pilkkiessä. Parin päivän musiikkitestauksen kautta olen kyllä havainnut, että sopivalla musiikilla saa onneksi pidettyä silmiä enimmäkseen työpäivän aikana auki (ainakin System of a Down ja Rage Against the Machine ovat tuntuneet toimivan). Ehkä sitä voisi siis saadakin jotain järkevää tehtyä.

Ei kommentteja: