13. lokakuuta 2006

Nothing important happened today, part 1

Kuten ehkä sivuston hurjasta päivitystahdista voi päätellä ei mitään raportoitavan arvoista ole oikein tapahtunut sitten Sandia Peakin seikkailun.

Yhtenä osasyynä voi pitää säätä. Tuo kaunis lauantaipäivä oli varmaankin viimeisiä kesäpäiviä, sillä sen jälkeen lämpötila on tippunut Suomen oloihin (en kyllä ole varma kuinka lämmintä Suomessa on ollut). Tänään auton lämpömittari oli poikkeuksellisesti jopa 15 asteessa, kun viikolla normilämpö on ollut alle kymmenen. Samainen lämpötilojen lasku on näkynyt myös yölämpötiloissa eli täällä ollaan useasti (jos nettitietoja on uskominen) oltu pakkasilla (melkein -10 parhaimmillaan). Pääosin taivas on kyllä ollut pilvetön, kuten tänne sopii, mutta myös sateita on ollut.

Huomasin viime myräkän yhteydessä uudestaan, että eivät ne täällä osaa ikkunoita tehdä. Aiemmin oli huomannut, ettei mikään ikkunoista mene kunnolla kiinni ilman suurta voimakäyttöä (edellinen asukas ei ollut käyttänyt lähtiessään), nyt huomasin etteivät ne edes kiinni ollessaan oikein pidä vettä. Ilmeisesti juuri sen takia niiden alareunassa on pieniä reikiä! Ovat sentään jotain ajatelleet.

Ulkoilua viikolla myös vähän häiritsee se, että kun töistä palailen, ei valoisaa aikaa ole enää kuin noin tunnin verran jäljellä. Ja kun täällä aurinko laskee, tulee oikeasti pimeä.

Olenkin siis unenpöperöisenä katsellut tuolta hyllystä löytyviä leffoja ja niiden lisämateriaaleja läpi. Isoista paketeista olin aiemmin saanut katsottua vain tuon Alien Quadrologyn läpi ennen tänne tuloa, mutta nyt on sitten myös Sormusten Herra- ja Matrix-paketit kahlattu läpi (tai onhan noi kommenttiraidat vielä katsomatta, ei ole sentään niin paljon intoa ollut). Täydennystä leffahyllyyn on tilattu ja kuriirin olisi tarkoitus tulla Intiasta ensi viikolla (jos nyt sai viisuminsa uusittua). Listalla oli pari, kolme, kuusi leffaa ja kun myös fanituotteita on tilattu, niin kaipa sitä ainakin ensi viikoksi on jotain uutta katsottavaa. Kaipa sitä voisi sitten tännekin kirjoitella Bollywood-spesiaalin, jos ei muuta keksi.

Todennäköisesti muuta kirjoiteltavaa ei tule. Birminghamiin ei tule reissattua tämän vuoden puolella, lähiseudulta ei tule mieleen mitä viitsisi "huonolla" ilmalla lähteä tekemään ja kauempana olevat jutut vaatisivat taas paljon valmisteluja. Jos siis jotain kirjoittelen, joutunette varmaan lukemaan Petrin hurjan jännittävästä arkielämästä. Sääliksi käy!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan lohdutukeksi, että eipä täälläkään mitään tapahdu =) Koskas tulet Suomeen seuraavan kerran?

-S-

L kirjoitti...

Joko kohta siirryt käyttämään takkia vai vieläkö mennään t-paita-linjalla? Täällä on käsittämättömän lämmin: sandaaleissa ja topissa olin ulkona tänäänkin (!). Ei uskoisi, että on lokakuu. Saa nähdä, pääsenkö käyttämään talvitakkia ollenkaan...

Petri kirjoitti...

T-paidassa vielä mennään, eihän täällä ole vielä edes lunta tullut =) Rehellisesti sanottuna jos ei ole kovin tuulinen päivä ilman takkia pärjää ihan hyvin, jos taas tuulee niin takkia tulee ikävä.

Tulen viettämään joulun ja tod.näk. (paluulippuja ei vielä ole hommattu) uuden vuoden Suomessa. Lähtö täältä 16.12. ja veikkaus paluupäivästä on 6. tai 7. tammikuuta.