4. syyskuuta 2009

Vakioasiakas?

Suomi sitten meni ja hävisi. En seurannut peliä suorana, kun olin vähän kiinni töissä ja muistin pelin vasta, kun minulta siitä kysyttiin. No, onneksi sentään Linda teki viimein maalin.

Onneksi Ruotsi hävisi myös.

Luulen, etteivät muut kuin Laura ehkä muista, että kauan aikaa sitten Santa Fessä asuessani (kyllä, siitä on jo kauan aikaa) sain tehtyä eräästä ruokapaikasta vakiopaikkani. Jopa siis siihen pisteeseen asti, että ruoka oli jo melkein valmiina ennen kuin sain sen tilattua ja sitten kun kerran tilasin normaalin annoksen lisäksi jotain ihan muuta, niin oltiin heti kyselemässä kenelle se on menossa ja voi sitä peitellyn pettymyksen määrä, kun kävi ilmi, että vain siskolle.

Nyt ollaan päästy askel lähemmäs tätä kätevää tilaa myös täällä Suomessa. Käydessäni tänään Stadin Kebabissa (Leppävaara) tuttu kaveri tiskin takaa kysyi heti sisään saapuessani : "Laitetaanko se tavallinen?"

Toki vierailujen lukumäärä on ollut tässä viime aikoina kasvussa, kun noi työajat on vähän lipsunut miten sattuu. Mutta mielestäni olen jakanut kebabini aika tasaisesti tuon Stadin ja radan toiselta puolelta löytyvä RT Grillin välillä.

Katsotaan ruvetaanko tässä nyt suosimaan "tuttua" paikkaa enemmän vai mitä käy?

Ei kommentteja: