16. joulukuuta 2006

Lähdön tunnelmissa

Ei tässä sitten mitään tullut tehtyä viime lauantain jälkeen. Töissä tuli mietiskeltyä mitä simulointeja jätetään tänne pyörimään poissaolon ajaksi ja kotona yritettiin vähän siistiä kämppää sekä miettiä poikkeuksellisesti jo ennen lauantaiaamua mitä sitä ottaisi reissuun mukaan. Siivoaminen jäi vähän puolitiehen, mutta pakkaamatta on vain tietokone ja aamusuihkuun tarvittavat tavarat eli aika hyvin onnistuin tällä kertaa. Nyt on aamuksi oikeastaan jäänyt vain aamiainen naapurissa (dosia, voiko päivä enää paljon paremmin alkaa, yum yum!), tappelu yhtäkkiä keksitystä kämpän 88 dollarin lisämaksusta ja jos aikaa jää niin pikainen käynti lähikaupoissa (tai sitten katselen suosiolla lentokentän liikkeistä) joululahjaostoksilla.

Ensimmäinen etappini Suomeen lähtee vajaan seitsemän tunnin kuluttua Albuquerquesta. Tällä kertaa toivottavasti saan lomailtuakin hieman, kun vierailuaika on pidempi. Vaikka lippuja takaisin ei olekaan vielä varattu, on suunnitelmissa viipyä yli uuden vuoden. Todennäköinen lähtöpäivä varmaankin on lauantai 6. päivä.

Tuona aikana on blogin päivitystahti varmaan vielä hitaampaa kuin normaalisti, ellen tule vahingossa tekemään tai kuvaamaan jotain kirjoittamisen arvoista. Mitään tämmöistä en kuitenkaan voi luvata.

Niinkuin täällä poliittisesti korrektissa Ameriikan Ihmemaassa sanotaan Happy Holidays vaan kaikille lukijoille!


Ei kommentteja: