14. marraskuuta 2006

Myöhästyneitä kuvapäivityksiä

Kuten olette varmaan huomanneet, ei syyskuun lopussa olleesta konferenssista ilmestynyt yhtään kuvaa (tai no ainakin Flow-3D:n kotisivuilta löytyy pari kuvaa) eikä myöskään lokakuun terassikauden avajaisista. Enää ei ole syytä olla murheellinen näiden takia, sillä en ole ainoa joka voi kuvia ottaa näissä tapahtumissa!

Kävi ilmi, että Flow Sciencen uusin työntekijä Prasad oli ottanut "muutamia" kuvia Amandan pippaloista ja hän on kiltisti antanut minulle luvan näytellä niitä teillekin (kaikkia en edes laittanut esille).

2006 Flow-3D World Users Conference tuli taas dokumentoitua muutaman laboratorion työntekijän ansiosta. Muistaakseni ainakin Anurag, George ja Michael olivat ottaneet kuvia tuolta konferenssista ja, jos olisin valinnut minulle edustavimmat kuvat, olisitte kuitenkin kyselleet miksi minusta ei ole yhtään kuvaa, joten nyt olen sitten useimmissa mukana. Sieltä löytyy myös kuvia siitä, kun pidän omaa esitystäni. Tässä siis mainio tilaisuus kerätä niitä tulevaisuudessa maailmankuulun tutkijan harvinaisia kuvia uran alkuhämäristä. Eli kuvien luokse kipikapi.

Koska sen enempää asiaa ei tällä(kään) kertaa ole, loppuun poliittista kommenttia kuvan ja tekstin muodossa :

City Commission considering a recommendation on term limits for city-elected officials
One week sound good.


Ei kommentteja: