10. syyskuuta 2006

Mikään ei ole ilmaista

Jep. Kuten tuossa edellisen viestin lopussa jo vaahtosin, PhotoBucket näytti tehneen muutamia muutoksia palveluunsa ja näin ollen sitten menetti yhden käyttäjän. Olin hieman normaalia aktiivisempi ja sain tehtyä siirron näinkin nopeasti.

Uuden sivuston osoite on nyt jopa melko helppo muistaa : http://petrivayrynen.myphotoalbum.com

Poistan tuon vanhan sivuston varmaan tässä viikon sisällä, joten saatte aikaa sisäistää muutoksen.

Uusi palvelu näyttäisi olevan aikas monipuolinen. Tämä saattaa johtua siitä, että etsiessäni uutta palvelua huomasin, että mikään ilmainen ei tuntunut oikein hyvältä. Tämä MyPhotoAlbum taisi olla vaihtoehtona jo ekalla kierroksella, mutta päädyin hyllyttämään sen koska se maksoi. No, päätin nyt että jos haluaa edes jotenkin toimivaa ja sopivaa, kannattaa maksaa. Eikä mielestäni 15$ vuoden jäsenyydestä ole ihan hirmuisesti.

Näkyvin ero taitaa olla tuo mainosten puuttuminen (ilman jäsenyyttä mainossontaa olisi ollut). Muuten en ole edes ottanut kaikkia herkkuja käyttöön. Mielenkiintoisista ominaisuuksista taitaa hyödyllisin olla tuo RSS-feedin mahdollisuus. Itse en ole niitä koskaan käyttänyt, mutta kai se voisi olla uusien kuvien kyttääjille iloksi. Nyt jo päällä oleva kuvien kommentointi voi joitakin kiinnostaa.

Tutustun vähän paremmalla ajalla mitä kaikkea tuolla voin säätääkään ja kerron sitten mitä kaikkea voitte uudessa palvelussa tehdä.

2 kommenttia:

L kirjoitti...

juu, on se paljon parempi kuin kuvaämpäri. tykkäsin erityisesti siitä kämpän kuvasta silloin, kun siellä ei ollut vielä muuta kuin askeettinen makuupaikka ja läppäri.

Petri kirjoitti...

Yksi ääni puolesta kirjattu. Kaikki kuvat pitäisi tosiaan olla nyt sitten siirretty jopa ne uusimmat vaelluskuvat. Ihan kuin jotakuta muka kiinnostaisi noi vanhat kuvat, mutta silti.

Ikävä kyllä unohdin ottaa kameran mukaan sunnuntain brunssille, joten työkaverikuvia ei tullut vielä lisää. Paikalla olisi ollut Joelia lukuunottamatta koko intialaiskööri (plus minä).