21. marraskuuta 2009

Kuvia viime kuukausilta

Aika pitkään siinä sitten meni, mutta sain viimein käytyä reissukuvat läpi. Uskoisin, että kaikki näkemisen arvoiset on mukana ja tietenkin joitain vähän turhempiakin.

Jaottelu tehty ensin maittain (Itävalta ja USA) ja sitten kohteiden mukaan. Siitä vain selailemaan, ei niitä ole edes kolmea sataa =) Täältä ne löytyvät (linkki MyPhotoAlbumiin löytyy vieläkin myös blogin oikealla olevasta sivupalkista) :

Traveling - Sept. & Oct. 2009

PS. Pitkä vuodatus Pittsburghin keikalta on tulossa ehkä jo tämän viikonlopun aikana. Editointi saattaa kyllä lyhentää sitä merkittävästi...

2 kommenttia:

Sakke kirjoitti...

Kivoja kuvia Yellostonesta. Tekisi itsekin mieli tehdä matka sinne, mutta 3 lasta ei välttämättä arvosta luonnonpuistoja ja ovat enemmän kiinnostueita Disney World:stä. Luin jostain blogistasi, että sinulla olisi vuosikortti luonnonpuistoihin, jota vois joku muukin käyttää. Me voitaisiin olla siitä kiinnostuneita.

Petri kirjoitti...

Vuosikortti on eikä kukaan muu ole sen perään kysellyt. Se on hommattu tosiaan tossa viime syyskuussa, joten on vielä pitkään voimassakin. Mä voin vielä varmistaa, että kortti on oikeasti käyttökelpoinen muidenkin kuin mun kourassa, mutta eiköhän se niin ole.

Voisitko laittaa teidän postiosoitteen mulle sähköpostilla?

Harmi, etten muistanut korttia konferenssissa ollessani.