11. helmikuuta 2007

Happy Happy Joy Joy

Mitä mä menin oikein lupailemaan viime kirjoituksen lopuksi... tai no eihän se lupaus ollut, kun sanoin että vain yritän kirjoitella positiivistä asioista. Ehkä mä kuitenkin kirjoittelen ikäviä asioita sitten taas seuraavalla kerralla, mutta lisätään tämä lyhnyt kirjoitus, ettei siellä jossain epäillä pahinta/parasta.

Viikko siitä taitaa olla kun, jotain tapahtui töiden ulkopuolella. Viime viikon lauantaina oli työkaveri (ihan kuin mulla täällä muunlaisia kavereita olisikaan) Joelin synttärit. Herra täytti 27 vuotta ja merkkipäivää juhlittiin rauhallisesti pienellä porukalla. Bloginpitäjäkin oli kutsuttu, vaikka tilaisuuden oikea merkitys (siis Joelin synttärit) selvisikin vasta matkatessa juhlapaikalle.

Hyvä tekosyy toki tälle tietämättömyydelle löytyy, asia kun oli selitetty hieman epämääräisesti. Perjantaina, kun olin lähdössä töistä Andrei kysyi oliko mulla menoja seuraavan päivänä ja kun ei ollut, sanoi hän että voi tulla Tracylle (Andrein tyttöystävä) syömään. Missään vaiheessa Andrei ei edes maininnut Joelia saatika että hänellä olisi syntymäpäivä. Odotin vähän isompia pippaloita ja muitakin kuin työnaamoja. Oli siellä toki nytkin uusia naamoja. Tracyn vuokraemäntä Barbara ja Andrein naapuri Wayne olivat täysin uusia tuttavuuksia. Hitoshi (Flow Sciencen yksi etätyöntekijöistä, majailee San Josessa), joka nyt sattui olemaan kaupungissa, saapui paikalle Jimin kyydissä. Asunnossa hiippaili myös nelijalkaisia ystäviämme : kolme kissaa ja yksi koira.

Tilaisuus oli oikein mukava, onneksi lähdin mukaan väsymyksestä huolimatta.

Toinen iloinen uutinen on tietenkin se, että naapurien esikoinen on hyvässä kunnossa. En ole pienokaista itse livenä vielä nähnyt, mutta Flow Sciencen sivuilla on nähtävissä ensimmäisiä kuvia Akhilista.

Kevät on pikkuhiljaa saapumassa tähän maailman kolkkaan. Viime viikolla oli joka päivä noin +10 astetta. Ensi viikolle toki luvataan pari kylmempää päivää (luntakin), mutta kai tässä kohta voi jo jättää takin kotiin.


Ei kommentteja: